Met de nieuwe innovatieve toepassing TripConnect kunnen hotels direct boekingen genereren via de website van TripAdvisor. Hotels kunnen de beschikbaarheid en daarbij behorende prijzen van hun kamers zichtbaar maken op de grootste reiswebsite ter wereld. Door middel van deze nieuwe tool kunnen de kleinere hoteliers op gelijke voet concurreren met grote hotelketens en flink besparen op commissiekosten van boekingswebsites. Met de prijsvergelijkingsmodule van TripAdvisor krijgen bezoekers een realtime overzicht te zien van boekingsmogelijkheden en de laagst gevonden prijs.

Met TripConnect kunnen hoteleigenaren op een zeer efficiënte manier meer directe boekingen genereren en tegelijkertijd besparen op advertentiekosten. Snel en eenvoudig boeken zal bijdragen aan een betere gebruikerservaring van uw mogelijke gasten. Tevens heeft TripConnect een ingebouwde return-on-investement tracker waarmee u als hoteleigenaar, door middel van een gebruiksvriendelijke interface, een overzicht krijgt van de reserveringsopbrengsten versus de advertentiekosten.

Premium Partners
Alleen gecertificeerde boekingssystemen kunnen gebruik maken van TripConnect. Onder meer het boekingssysteem van het Nederlandse Orange Hotel Marketing is een PREMIUM lancerings partner van TripConnect.

De belangrijkste voordelen van het werken met een TripConnect partner boekingssysteem:

– Het maximaliseren van boekingen. Bezoekers van TripAdvisor die willen boeken kunnen gelijk door naar het boekingssysteem van het hotel.
– Gebruik de kracht van uw eigen website en creeër meer verkoopkansen. Het direct doorsturen van bezoekers naar de website van het hotel verhoogt de kans op het verkopen van kamerupgrades en andere bijverkopen.
– Meer opbrengst, minder kostenBespaar op commissiekosten van verschillende boekingswebsites.

Foto: chrisdorney / Shutterstock