Facebook blijft innoveren. Vanaf heden is het mogelijk om 360 graden foto’s toe te voegen op Facebook. Ook voor de hotelbranche een nieuwe manier om het hotel te presenteren. Denk aan mogelijkheden zoals het laten zien van de hotelkamer, het buffet of het uitzicht.

De 360 photos is zowel te zien op mobile als desktop. Op desktop kun je met je muis rondkijken in de foto. Op mobile kun je dit doen met je vingers of door je scherm te kantelen of te draaien.

Hoe 360 photos plaatsen?
360 photos plaatsen op Facebook is niet moeilijk. Gebruik hiervoor de panorama app van iPhone of Samsung Galaxy. Andere optie is om een soortgelijke app te downloaden vanuit de app store. Hieronder een aantal voorbeelden van bedrijven die nu al gebruik maken van de 360 photos!

Foto: JaysonPhotography / Shutterstock.com