Nieuw: Gepersonaliseerde aanbevelingen op TripAdvisor

TripAdvisor introduceert ‘Just for You’, oftewel ‘Speciaal voor jou’ hotel aanbevelingen. Met deze nieuwe gepersonaliseerde aanbevelingen wil TripAdvisor hotels tonen die passen bij de unieke reisstijl en –behoeften  van een gebruiker. De aanbevelingen zijn onder andere gebaseerd op de zoekgeschiedenis. Ook geschreven reviews en informatie die wordt verkregen doordat een gebruiker met zijn of haar Facebook account inlogt op TripAdvisor, worden gebruikt om een hotel ‘speciaal voor jou’ te vinden.

TripAdvisor - speciaal voor jou

Expedia lanceert gratis beeldbank

Expedia heeft een gratis (digitale) beeldbank gelanceerd. De Expedia Viewfinder Image Library bestaat uit meer dan 40.000 afbeeldingen en is met name bedoeld voor media outlets, journalisten en bloggers. Er kan gezocht worden op basis van geografische locatie, ervaring of een combinatie van deze twee.

Expedia - viewfinder

Bij het zoeken naar afbeeldingen geeft Expedia relevante suggesties voor vlucht- en hotelopties die gebaseerd zijn op de zoekopdracht. De beeldbank is een vorm van content marketing waarmee Expedia media, bloggers en journalisten aan zich probeert te verbinden.

W: http://www.expedia.com/pictures/

Next-gen kamers voor de moderne zakelijke reiziger

Met next-gen kamers, voorzien van cutting edge innovatief design, wil Crowne Plaza Hotels & Resorts (Intercontinental Hotels Group)  inspelen op de behoeften van de moderne zakelijke reiziger. De indeling van de hotelkamer bestaat, net zoals een werkdriehoek in de keuken, uit drie delen waar vrij tussen te bewegen is. Geïsoleerde wandpanelen aan elke kant van de kamer en een speciaal ontworpen hoofdeinde van het bed moeten bijdragen aan geluidsvermindering zodat de gast in alle rust kan werken en slapen. Verder beschikt de kamer over een werkruimte, voorzien van regelbare verlichting en diverse stopcontacten.

De nieuwe kamers zullen in 2015 in de V.S. geïntroduceerd worden.

 

 

Foto: qvist / Shutterstock