Carlson Rezidor Hotel Group kondigt de lancering van twee nieuwe hotel merken aan: Radisson Red en Quorvos Collection. Op dit moment bestaat het portfolio van de Carlson Rezidor Hotel Group uit meer dan 1340 hotels in meer dan 105 landen. In het jaar 2020 moeten er 60 Radisson Red en 20 Quorvus Collection hotels zijn.

Radisson Red

Met de introductie van Radisson Red wil Carlson Rezidor zich voornamelijk focussen op design, lifestyle, persoonlijke interactie en technologie. Met een mobiele applicatie kunnen gasten inchecken, eten/drinken bestellen en hun persoonlijke voorkeuren instellen.

Quorvos Collection

Bij de vijf sterren hotels van de Quorvos Collection draait het om luxe. De stijl en het design zal per hotel verschillen en de plaatselijke cultuur zal hierin een belangrijke rol spelen. In de toekomst moet het portfolio van de Quorvos Collection bestaan uit klassieke boetiek hotels, stedelijke retraites en hedendaagse appartementen.