Samenwerking Ryanair en Booking.com
Prijsvechter Ryanair is een samenwerkingsverband aangegaan met Booking.com. Door de samenwerking kunnen vluchten en hotels direct via de site van Ryanair geboekt worden. Hotels kunnen zowel tijdens het boekingsproces van een vlucht als los geboekt worden. Financiële details over de samenwerking werden niet bekendgemaakt.

Samenwerking Ryanair Bookingcom

Grootste leegstaande kantoor van Amsterdam wordt hotel
Na bijna vier jaar heeft het grootste leegstaande kantoor van Amsterdam een nieuwe bestemming. In het voormalige KPN-hoofdkantoor in Sloterdijk komt een 4-sterren conferentiehotel. Naast 478 kamers zal het hotel beschikken over zo’n 4000 vierkante meter aan congreszalen. Met de koop en herontwikkeling is volgens het Parool ruim 100 miljoen euro gemoeid.

Kantoor The Dam wordt hotel

Betalen met je sociale netwerk
Bij het Nordic Light Hotel in Stockholm is de grootte van je sociale netwerk de basis voor een korting variërend van 5% tot een geheel gratis verblijf. De voorwaarden om gebruik te maken van de korting verschilt per sociaal netwerk. Met 500 vrienden op Facebook krijg je 5% korting en met 2.000 vrienden een gratis verblijf. Op Instagram krijg je met 15.000 volgers 15% korting en voor een gratis verblijf dien je maar liefst 100.000 volgers te hebben.

new currency your social network

De gasten die gebruik willen maken van deze actie moeten echter wel wat doen met hun sociale netwerk(en). Naast het liken van de Facebook pagina van het hotel en het vermelden van de hotelwebsite door middel van een post op Facebook, moeten er ook screenshots geplaatst worden van de reservering.

Inga Locmele / Shutterstock