Vandaag een update van onze lijst met Creatieve, Inspirerende en Innovatieve Hotels. Townhouse Hotel Maastricht, de keten Postillion Hotels en het Lloyd Hotel & Cultural Embassy Amsterdam zijn aan deze lijst toegevoegd.


Townhouse Hotel Maastricht

TOWNHOUSE HOTEL  (MAASTRICHT)

Winnaars van de Dutch Hotel Award 2011 en Best New Hotel Concept 2009. Townhouse Hotel lanceerde het  ‘I-soep‘ concept tijdens de finale van DHA. Een persoonlijke benadering op Twitter met het Townhouse team op de achtergrond. Tweets voornamelijk gericht op events en happenings in Maastricht en omgeving.

Postillion Hotels

POSTILLION HOTELS

Postillion Hotels presenteert zich als de plek ‘to meet, work and stay’. Hotels zijn uitgerust met business points waar werkplekken per uur gehuurd kunnen worden. ‘All you can meet’ is hun slogan, waarmee ze de hotels niet alleen als accommodatie maar ook als ontmoetingsplek positioneren. Finalist Dutch Hotel Award in 2011.

Lloyd Hotel Amsterdam

LLOYD HOTEL  (AMSTERDAM)

Het Lloyd Hotel is gevestigd in een vrijstaand monument uit 1921. Om iedereen een kans te bieden bij het hotel te verblijven, zijn er kamers van 1 tot 5 sterren niveau. Focus op Dutch design. Meer dan veertig designers en kunstenaars werkten aan het interieur. Daarnaast dient het hotel als een ‘cultural embassy’.

Klik hier voor de volledige lijst van Creatieve, Inspirerende en Innovatieve Hotels in Nederland.

 

 

Foto: Everyting / Shutterstock