Het Amsterdamse Boutique Hotel The Toren is uitgeroepen tot “Best City Boutique Hotel in the World”. Eigenaar Eric Toren vertelde eerder dit jaar al aan Hotelierfocus over de ‘Toren-filosofie’, nadat het hotel een Tripadvisor Travelers’ Choice Award gewonnen had voor Beste Hotel in Nederland.

Uitreiking award aan Petra Toren.
Uitreiking award aan Petra Toren.

Elke hotelier zou eigenlijk eens in The Toren moeten verblijven om te begrijpen hoe het hotel een verschil maakt in de ervaring van gasten. En omdat je overal ter wereld ziet dat Boutique hotels de ranglijsten van recensiewebsites aanvoeren, hebben we hieronder nog eens 9 extra excuses voor korte dan wel lange (uiteraard ‘zakelijke’…) tripjes op een rij gezet. De vermelde hotels beschikken allemaal over unieke kamers en een fantastische inrichting, maar het is voornamelijk het hoge niveau van service dat hen zo succesvol maakt.

In welk hotel zou jij het liefst verblijven?