Vanaf deze maand zullen een aantal pro-actieve hoteliers bijdrages gaan leveren op Hotelierfocus.nl. In de vorm van artikelen, opinies en (video)interviews zullen zij hun visie geven op verschillende aspecten van de hotellerie. Vandaag een korte video-introductie van Hans Vugts  (General Manager) en Eline Gerdes (Marketing Executive) van het innovatieve Casa 400 Hotel in Amsterdam.

Wat maakt Casa 400 innovatief, bijzonder en inspirerend?

  • Een interessante geschiedenis en uniek concept. Het hotel komt voort uit een stichting, die ten doel had om aan de ene kant een oplossing te bieden voor het kamertekort van studenten en aan de andere kant accommodatie aan te bieden aan toeristen. Lees hier meer over de achtergrond.
  • Een van de leidende hotels in Nederland op het gebied van social media. Het pro-actieve gebruik van kanalen als Twitter, Youtube en Facebook geldt als voorbeeld voor veel hotels.
  • Maatschappelijke betrokkenheid (bijvoorbeeld deelname aan 7 days of inspiration / Nacht restaurant) en duurzaamheid (Golden Green Key) hoog in het vaandel .
  • Nieuwe concepten geïntroduceerd, zoals de Laptop-Lounge en een maandelijkse ‘open koffie’.
  • Winnaar Best Hotel Concept of the Year in 2010.

We zijn dan ook verheugd dat Hans Vugts en Eline Gerdes hun visie zullen gaan delen op Hotelierfocus.nl.